Dny fitness – kampaň FISAF „Česko se hýbe“

DNY FITNESS – 20.9.2013 až 22.9.2013jsou pořádány pod hlavičkou nezávislé iniciativy Česko se hýbe, která má ve svém programu podporu zdravého životního stylu a pravidelné fyzické aktivity jako jeho nedílné součásti. Záměrem projektu je přivést před začátkem hlavní sezóny do fitness center co největší množství zájemců o pravidelné sportování a představit jim nabízené služby, kurzy a připravené rozvrhy hodin.

Vstup na akce je ZDARMA!

V letošním roce se do projektu zapojil zatím rekordní počet více než 200 fitness a sportovních center z celé České republiky. Všechna centra jsou komunikována prostřednictvím platformy Českého registru fitness profesionálů, kde má každé svůj profil obsahující základní informace o průběhu DNŮ FITNESS právě v jeho prostorách. Široká veřejnost může zapojená fitness centra vyhledávat podle kraje nebo fitness specializace. Nechybí ani mapa České republiky s přehledem všech připojených center.

Na seznam připojených fitness center se můžete podívat zde…

ZAPOJENÍ STUDIA BIANCA DO DNŮ FITNESS

PÁTEK 20. září 2013

17:15-18:00 – KOMPENZAČNÍ A RELAXAČNÍ CVIČENÍ NA GYMNASTICKÉM MÍČI (45 min)
Posilovací a protahovací cvičení s gymnastickým míčem pro odstranění bolestí zad vlivem jednostranné fyzické zátěže.
Vlivem jednostranné fyzické zátěže vznikla svalová dysbalance – nerovnováha. Tento stav ovlivňuje činnost kloubů a páteře, mění se pohybové návyky, dochází k nesprávnému držení těla. Posléze vznikají bolestivé stavy pohybového aparátu zejména v okolí páteře. Při cvičení převážně využíváme metody cvičení s gymnastickým míčem – fitballem. Kompenzační cvičení v sobě spojuje prvky Pilates, Strečinku, Jogy a Balančních cviků. Cílem cvičení je nejen uvést tělo do fyzické rovnováhy, ale i psychické pohody.

18:30-19:30 – HOBBY DANCE – výuka společenských tanců pro dospělé (60 min)
HOBBY DANCE – jedná se o standardní tance (Foxtrot, Waltz, Valčík, Tango), latinskoametické tance (Cha cha, Rumba, Samba, Jive), lidové (česká polka), nebo jiné tance tančené na úrovni vhodné pro širokou veřejnost, ne soutěžní tanec. Hobby = koníček, zájem, Dance = tanec. tedy přeloženo jako zájmový tanec. S tancem je možné začít v jakémkoli věku.

 

Na všechny akce je vstup zdarma.
Na všechny akce je nutné se zaregistrovat a prosíme i o zasláni zprávy, pokud se nakonec rozhodnete akce nezúčastnit.

Děkujeme za pochopení a těším se na viděnou :)

Bc. Blanka Roháčková

Logo Studio Bianca 2s

Pomáháme dětem zdravě růst, pomáháme Vám zdravě žít.
___________________________________________________________________ 

STUDIO BIANCA se nachází na adrese Vranovská 19, Brno V ulici jsou dobré možnosti parkování a jsme kousek od MHD – 80 m od zastávky Jugoslávská, 40m od zastávky Trávníčkova. (Pozor na parkování – ulice je 24 hod. denně monitorována kamerovým systémem Brněnské policie)

Studio Bianca, Vranovská 19, Brno
Studio Bianca, Vranovská 19, Brno