Agentura & Studio BIANCA spolupracuje s Agenturou SOMTI

SomtiAGENTURA SOMTI – Jeden partner pro celou rodinu – hlídání dětí, vzdělávání, pomocné práce v domácnosti

* Hlídání dětí – Samotné hlídání probíhá na Vámi určeném místě. Obvykle provádíme hlídání v místě, které dítě zná, tedy v domácnosti. Dále je možné zvolit hlídání v některém z dětských koutků ve městě či na dětském hřišti dle aktuálního počasí. Pracovnice jsou řádně proškoleny, mají zkušenosti a pro případ potřeby jsme samozřejmě pojištěni. Staráme se o děti jednorázově či pravidelně i každý den.

* Vzdělávání a doučování – Doučování probíhá u Vás doma, nemusíte tedy opoštět své známé a příjemní prostředí! Zaměřujeme se nejen na vzdělávání nejmenších, ale také na doučování v látce středoškolské a vysokoškolské. Zajišťujeme také doučování cizích jazyků – angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština. Výuku lze spojit s hlídáním dětí či sjednat samostatně. Při doučování používáme odborných výukových materiálů spolu s materiály, které můžete dodat také Vy. I zde platí, že jen Vy víte, co se chcete naučit a jaký je Váš cíl!

* Pomocné práce v domácnosti – Rádi se zapojíme a pomůžeme s chodem Vaší domácnosti. Našimi zákazníky jsou rodiny s dětmi i jednotlivci, kteří mají rádi pořádně provedený úklid, vyžehlené prádlo, umytá okna či nakoupeno. Úklidové služby poskytujeme individuálně s podmínkami dohodnutými na míru pomocí prostředků a postupů, které nám určíte. Proto nás kontaktujte či zanechte zprávu a my Vás budeme kontaktovat.

Pro bližší informace a bližší nahlédnutí na naše služby, ceny a reference jsme k dispozici na těchto kontaktech:

Mobil: +420 721 738 774
E-mail: agentura-somti@email.cz
Web: agentura-somti.webnode.cz
Facebook: Facebook.com/AgenturaSomti